Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Gelida serà la seu de les primeres Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 13, 2008

Gelida serà la seu de les primeres Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès

Ja tenim dates i seu de les Jornades de la Penedesfera. El 13 i 14 de juny es celebrarà a Gelida la primera trobada de blocaires de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. L’esperit de les jornades és posar de relleu la participació lliure a tots els sectors de la societat de la cada vegada més popular forma de comunicació dels blocs, tot relacionant-ho amb el territori penedesenc en el marc de la Societat de l’Informació i la Gestió del Coneixement.

Carrer Major peatonal a l'alçada de l'UCG

Sota el títol Jornades de la Penedesfera: blocs, societat i territori es desenvoluparan els diferents actes amb l’organització de la Penedesfera, comunitat de blocaires del Penedès que agrupa els blocaires de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, i de l’Unió del Casal Gelidenc, que aporta el Saló d’Espectacles de l’UCG, un excel·lent escenari per aquest tipus d’esdeveniments i petits congressos. La voluntat que Gelida fos la primera seu de les Jornades de la Penedesfera per part dels assistents a la reunió constituent de la Penedesfera ha estat doncs assolida.

Penedesfera

Les jornades tindran varies taules rodones, xerrades i tallers que es desenvoluparan sobre la base de la primera proposta de jornades plantejada. No es farà públic el programa oficial de les jornades fins a la primera de les presentacions de la Penedesfera a Igualada, Vilafranca del Penedès, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú, previstes fins d’aquí a un mes aproximadament. En aquest període i fins a la celebració de les jornades, justament d’aquí dos mesos, es buscarà la col·laboració en l’organització de més institucions, entitats i empreses, tant a nivell penedesenc com local. Algunes ja s’està parlant i d’altres ja s’ha concretat com és el cas de l’Associació d’Empresaris del Penedès Garraf ADEG, coorganitzadora d’una de les xerrades de les jornades i Guifi.net que proporcionarà la connexió wi-fi lliure per a permetre el liveblogging.

Penedesfera

Respecte a l’altre projecte en marxa del nou portal de la comunitat s’està ultimant els detalls i per la primera presentació de la Penedesfera també estarà a punt. Això és el que vam comentar el passat 14 de març el David Torras i jo mateix a la tertúlia del programa El Vermut de Ràdio Igualada. Podeu sentir la gravació a sota o descarregar d’aquí.

Amb aquesta entrevista les ràdios de les quatre capitals comarcals ja s’han fet ressò de la formació de la Penedesfera. D’altra banda comentar que la Gent del Camp, l’agregador de blocs en català de la futura vegueria del Camp de Tarragona, ha hagut de suspendre per una manipulació de l’aplicació de l’enquesta que havia iniciat al seu bloc per decidir si han d’agregar o no els blocaires del Baix Penedès. Passats 15 dies els resultats eren 75 a favor de deixar que fossin a la Penedesfera i uns 21 a favor d’incloure’ls al seu agregador.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Gelida serà la seu de les primeres Jornades de la Penedesfera