Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El pont inútil més visitat del món en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 23, 2008

El pont inútil més visitat del món

Categoria: Records de viatge

Una de les atraccions turístiques més estranyes i a la vegada amb més èxit que m’hi he trobat és el pont penjant sobre el riu Capilano prop de Vancouver, al Canadà.

Capilano Suspension Bridge

És estranya perquè la motivació és creuar un riu a 70 metres d’alçada sobre un pont penjant de fusta de 136 metres que tremola i és balanceja a cada pas. Però un cop l’has recorregut, l’altre cantó no té sortida i has de tornar per on has vingut. Si havies patit creuant un cop, a la força hauràs de repetir-ho.

Tornada del Pont

A l’altre cantó hi ha un circuit de passeres entre les copes dels arbres per tal de fer temps abans de decidir-te a iniciar la tornada. A l’anada vaig coincidir amb un parell de nens que no feien més que moure’l de banda a banda, així que vaig fer dues vegades el circuit a veure si podia tenir una tornada més tranquil.la. No s’ha matat ningú encara però un cop a una mare se li “escapà” el seu nadó de 18 mesos. Miraculosament no va patir grans lesions però a la mare li van treure la custòdia.

Passeres el.levades

Malgrat que el pont es troba en plena natura, hi ha cartells alertant de la presència d’óssos, s’hi pot arribar en transport públic des del centre. Només cal agafar l’Skytrain fins al ferry que et porta a North Vancouver i allà unes poques parades en bus. Aquesta atracció és de les més populars de la Colúmbia Britànica, la província canadenca a la qual pertany Vancouver.

Publicitat a la Badia: Ready for your 45

La impressió que tens de Vancouver és la d’un San Francisco millorat. Els carrers són molt nets, quan no plou el cel és clar i tot és producte d’una forta barreja de cultures a una ciutat de poc més de 100 anys d’història. Si ha pujat tant ràpidament és per la visió dels seus habitants, i una atracció tant original com el Capilano Suspension Bridge és una bona mostra d’aquest esperit.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: El pont inútil més visitat del món