Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Vídeocomentaris a WordPress amb Seesmic en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 25, 2008

Vídeocomentaris a WordPress amb Seesmic

Categoria: Actualitat,Bloc,Web 2.0

Quan vaig passar el bloc a WordPress vaig incorporar una sèrie d’extensions o plugins. Un d’ells va ser Riffly Video/Audio Comments. La veritat és que en 6 mesos no l’ha fet servir ningú i ni jo mateix. L’he substituït per una nova aplicació basada en Seesmic, que ha tingut un debut espectacular doncs 40 blocs l’han afegit en les primeres 12 hores de vida.

Seesmic és una nova manera de fer blogging o millor dit microbbling. Fent un símil ràpid seria com el cada vegada més conegut Twitter però amb converses en vídeo en comptes de text. El seu creador és l’exitòs emprenedor i blocaire francès Loïc Le Meur, el qual amb el seu equip des de San Francisco treballa per seguir desenvolupant aquesta aplicació, encara en versió alpha. El seu bloc és un dels més seguits de França i des d’ell va ser col.laborador de la darrera campanya presidencial de Nicolas Sarkozy.

Seesmic

Fa temps que em va arribar una invitació de Seesmic. Vaig obrir un compte però no he estat gaire actiu. Malgrat tot estic convençut que triomfarà gràcies a la constant millora de l’ampla de banda, facilitant la transferència de vídeo. Espero que si ara el tinc incorporat al bloc el faré servir molt més, doncs pots introduir vídeos als comentaris i també als apunts fàcilment. Seleccionant anonymus no cal tenir un compte de Seesmic per deixar un vídeo als comentaris.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Vídeocomentaris a WordPress amb Seesmic