Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Presentació de Nació.cat i la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 28, 2008

Presentació de Nació.cat i la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès

Ja tenim lligada la presentació de la Penedesfera, la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, gràcies als amics de la Delegació d’Estudiants de EPSEVG. Sou tothom convidat!

Serà una presentació conjunta del llibre Nació.cat i la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú, amb el Saül Gordillo, autor del llibre i director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Durant l’acte s’inaugurarà el nou portal www.penedesfera.cat i es presentarà el programa oficial de les primeres Jornades de la Penedesfera a celebrar-se el 13 i 14 de Juny a Gelida. Serà el proper dimarts 6 de maig, a les 19:30 hores a la Sala d’Actes de la UPC Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.

UPC Vilanova

Serà una presentació molt interessant, la primera que farà el Saül del seu llibre al Penedès i també la primera que farà la Penedesfera després de la seva constitució. Per a mi serà un acte doblement interessant doncs tornaré 15 anys després a la universitat de la qual vaig ser estudiant. No m’hagués pensat mai que tornaria per parlar de la Penedesfera. Aprofitaré per explicar batalletes…

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Presentació de Nació.cat i la Penedesfera a Vilanova i la Geltrú