Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Internet segueix fora de la llei en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 30, 2008

Internet segueix fora de la llei

Categoria: Catalunya,FontBarbuda,Web 2.0

Ahir vaig anar al Dinar-conferència que periòdicament organitza Tribuna Oberta Vilafranca, en aquesta ocasió sobre l’activitat i perspectives del Tribunal Català de Defensa de la Competència. Vaig sortir amb una perspectiva bastant dolenta sobre la regulació dels delictes contra la competència a internet.

El ponent era el mateix president del Tribunal Català de Defensa de la Competència de la Generalitat de Catalunya, Lluís Franco i Sala. Va fer una detallada relació de tots els àmbits i activitats de la institució. Al torn de preguntes tenia una preparada sobre la jurisdicció a internet d’aquest tribunal. Gairebé me la va trepitjar just abans el director dels estudis d’economia i empresa de la UOC, Antoni Messeguer, però la resposta del Lluís Franco no va ser gaire explícita argumentant que era un tema interessant i que el món de la xarxa cada vegada afecta més als ciutadans.

Crime Scene

Vaig insistir en preguntar sobre internet amb un cas pràctic que dues empreses del mateix àmbit geogràfic, en aquest cas el català, tinguin un conflicte sobre la xarxa havent utilitzat empreses fantasmes registrades en altres països. La resposta va ser semblant, que cada administració té un àmbit local, autonòmic, estatal, etc. Això em confirma que les males pràctiques amb empreses i servidors en altres estats no té visos de solucionar-se i tot queda en un “limbo” legal.

Technorati Tags: , , ,


Tornar a: Internet segueix fora de la llei