Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Penedesfera Meeting Point en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 07, 2008

Penedesfera Meeting Point

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès

La Penedesfera ja té un nou punt de trobada, a més a més del grup a Facebook i el llistat que continuaré mantenint. Ahir a Vilanova i la Geltrú el nou portal Penedesfera.cat i les Jornades de la Penedesfera van tenir la seva presentació. Va ser un acte conjunt amb la presentació del llibre Nació.cat a càrrec del Saül Gordillo.

La Delegació d’Estudiants de la UPC de Vilanova ens acollia a la Sala d’Actes de l’EPSEVG. Un auditori amb una pantalla immensa on el mapa del nou portal lluïa per si sòl. Sinó veieu el vídeo del Carles Campuzano, directament des del seu mòbil.

A més a més del blocaire i Diputat de CiU a Madrid vaig poder saludar als penedesfèrics Erik Wirdheim i David de la Plataforma No fem el CIM. El portal cal descobrir-ho un mateix, sens dubte és un agregador territorial molt complet. Josep Maria Comajuncosas, d’EstatPropi.cat, se n’ocupa del mapa i el David Torras, de xarxaBloc, del disseny, tot "made in Igualada". L’Ignasi Bas també ha ajudat introduint dades. Del programa de les Jornades en parlaré i molt els propers dies.

Foto de família a la Presentació de Nació.cat i Penedesfera a Vilanova i la Geltrú

En acabar l’acte, la Dele ens va preparar un pica-pica on vam agrair l’oportunitat d’haver pogut fer la presentació amb un blocaire de referència a Catalunya com el Saül. Conversant amb la Laie, Carlos i Iru he vist que les mancances de la UPC de Vilanova no són les mateixes de fa 15 anys, quan jo estudiava allà mateix, però en té una bona llista i en aquest cas més equipaments no són pas la solució.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Penedesfera Meeting Point