Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Centre de Promoció Turística i Aula del Funicular: ni promoció ni funicular en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 27, 2014

Centre de Promoció Turística i Aula del Funicular: ni promoció ni funicular

Categoria: Gelida,Turisme

Des del 15 d’agost fins al 7 de setembre, l’espai municipal situat sobre l’estació superior del funicular, acull l’exposició del concurs Flash Festa Major de l’associació fotogràfica Flash Gelida. Dedicat aquest any a les masies de Gelida, ens mostren imatges de gran bellesa sobre el millor patrimoni gelidenc.

Seguint la manera de fer d’aquesta legislatura, a excepció del dia de la inauguració, la vigilància de l’exposició queda en mans de l’entitat que l’organitza. Així doncs, si algú visita durant aquests dies el Centre de Promoció Turística i Aula del Funicular, el nom amb el qual va batejar l’espai el 2011, es trobarà una exposició molt interessant de fotografies i la maqueta del Funicular del gelidenc Jaume Casanovas. I fins i tot encara tindrà sort perquè durant la resta de l’any aquest suposat centre promocional de Gelida es troba buit i tancat. Encara gràcies però de la dedicació de la gent i les entitats de Gelida que serveix de motivació a l’Ajuntament per obrir el local.

Retratant la inauguració de l'#exposició 23è Flash Festa Major de #Gelida de @FlashGelida #fotografia #Penedès

Malgrat tot, des de que es va inaugurar al 2011, després d’anunciar-ho prèviament amb gran fanfàrria com una de les grans fites de l’equip de govern del PSC de cara a les eleccions municipals, hi ha hagut anys que els dies que el centre ha estat obert al públic es podrien comptar amb els dits de la mà.

La realitat és que en els tres anys des de l’obertura del Centre de Promoció Turística i Aula del Funicular no hi ha hagut ni oficina de turisme de Gelida ni divulgació de la història del nostre estimat Funi.

L’activitat turística és un dels pocs sectors de l’economia que s’ha enfortit davant la crisi. Una funció bàsica és l’atenció al visitant i la difusió dels atractius del municipi, tasca obligada d’administracions públiques com els ajuntaments, tal com fan les poblacions del nostre entorn. Gelida no es pot permetre ignorar més aquesta oportunitat amb un centre inactiu per la falta de voluntat del govern municipal. Amb ERC al govern la promoció econòmica i turística serà una prioritat.

Aquesta entrada també l’he publicada al blog de l’Esquerra de Gelida.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Centre de Promoció Turística i Aula del Funicular: ni promoció ni funicular