Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Ets el blocaire oficial de la Penedesfera! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 19, 2008

Ets el blocaire oficial de la Penedesfera!

Categoria: Actualitat,Bloc,El Nord del Penedès,Penedès,Web 2.0

Un cop en marxa el portal de la Penedesfera, cal que incorpori un bloc que sigui reflex de l’activitat pròpia de la comunitat de blocaires del Penedès, el que s’anomenaria el bloc oficial de la Penedesfera. Ara bé, si la Penedesfera s’ha definit com un col.lectiu voluntari i desinteressat qui pot tenir l’autoritat per parlar en nom de la Penedesfera?

Participació

Doncs cadascun dels blocaires que tenen vinculació amb les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf tenen l’autoritat per parlar de la Penedesfera i això ha de quedar palès al bloc oficial. D’aquesta manera totes les entrades que importa, o més tècnicament sindica, el portal i que parlen de la Penedesfera formaran el bloc oficial. Només cal que al bloc propi de cada blocaire aquests apunts tinguin assignada la categoria Penedesfera, i sinó és possible des de l’administració del web l’anirem afegint manualment un cop quedin indexades a la base de dades. Serà un bloc corporatiu amb 245 autors, els blocaires que fins aquest moment enllaça el portal.

Amb aquesta fórmula es vol ser fidel a l’esperit solidari i col.laboratiu de la web 2.0 en general i de la blocosfera en particular. La Penedesfera serà el que vulguin tots els seus membres d’una manera transparent, pel bo i pel dolent. Si ets blocaire penedesfèric i no apareixes al llistat, afegeix-te introduint les teves dades al formulari. Si creus que hi ha algun error a les teves dades o vols fer alguna modificació envia un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat. Si no surts al mapa… escriu més! El Josep Maria l’ha programat per a que només surtin les entrades de cada població dels darrers 45 dies per tal d’incentivar la participació. Si vols enllaçar el teu bloc a la Penedesfera amb un distintiu, o ‘badge’, molt aviat el David el col.locarà a la barra lateral del portal per tal que el pugueu incorporar al vostre bloc.

Penedesfera directe!Cat

A més a més del nou portal, el Twitter, el grup a Facebook amb fòrum incorporat i el lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès, la Penedesfera incorpora una nova eina: el Google Apps de la Penedesfera. Si vols tenir un correu @penedesfera.cat amb agenda i office on-line, google talk, etc. només cal que ho diguis, és totalment gratuït.

Ara només queda promocionar la Penedesfera, promocionar-nos a nosaltres mateixos fent el que ja fèiem: escrivint, opinant i aportant noves idees des dels mateixos blocs lliurement. Fora de l’espai comunicatiu virtual la millor promoció seran les Jornades de la Penedesfera. Jo hi parlaré molt més a partir d’ara des del meu bloc i tots els mitjans a l’abast, i faig una crida per a que tots els blocaires ho facin per tal de difondre el moviment social que representen els blocs al Penedès.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Ets el blocaire oficial de la Penedesfera!