Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Programa de les Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 23, 2008

El Programa de les Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès,Web 2.0

Ahir es va tancar el programa de les Jornades de la Penedesfera, doncs es va enviar a impremta per fer tríptics, a més a més de cartells i pancartes.

Cartell de les Jornades de la Penedesfera

Segons el programa:

Les Jornades de la Penedesfera és la primera trobada de blocaires del Penedès, aquells que tenen relació amb les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. Tots els actes programats seran gratuïts i no cal inscripció prèvia. 
L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire, les experiències dels blocaires penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blocs, gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col•laborativa. Les jornades estan adreçades a blocaires del Penedès, de fora d’aquest territori i a tots aquells que volen introduir-se en aquest mitjà de comunicació. També servirà per obtenir una instantània de la realitat social penedesenca gràcies a la transversalitat dels blocs. 
Durant els dos dies de les jornades es faran tres taules rodones sobre les organitzacions virtuals en xarxa, les diferents manifestacions culturals a través dels blocs i els polítics blocaires debatent sobre el territori. També hi ha haurà una conferència sobre l’oportunitat per als empresaris que representen els blocs i un taller per tal de fomentar la cultura vitivinícola a la xarxa. Un pica-pica penedesenc serà l’acte de cloenda.

Al següent enllaç http://www.penedesfera.cat/jornades-de-la-penedesfera/ teniu el programa complet, i en format pdf el tríptic i el cartell de les Jornades de la Penedesfera. Cada acte te un esdeveniment amb el grup Penedesfera a Facebook com amfitrió.

Per noves informacions sobre les jornades podeu consultar el Bloc de la Penedesfera a http://www.penedesfera.cat/category/penedesfera/

Al web www.penedesfera.cat teniu més informació sobre la Comunitat de Blocaires del Penedès – Penedesfera.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: El Programa de les Jornades de la Penedesfera