Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Penedesfera fa xarxa al Baix Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 25, 2008

La Penedesfera fa xarxa al Baix Penedès

Categoria: Actualitat,Bloc,Penedès,Web 2.0

La Penedesfera enforteix els seus lligams al Baix Penedès, no només mitjançant els blocs sinó també per altres mitjans de comunicació “tradicionals”.

La Gemma Urgell de Bellvei del Penedès em va convidar a participar divendres al seu programa ‘Tardes de Parxís” amb altres tres blocaires del Baix Penedès: la Laia Gomis i el Miquel Casellas d’El Vendrell, i el Josep Guillén Viñas de Llorenç del Penedès. L’emissora Bellvei Ràdio té poc més de 6 mesos de vida, un parell més que la constitució de la Penedesfera, i el fet que ja en parlin dels blocs implica el reconeixement d’aquesta eina com un mitjà participació ciutadana molt potent no només a la globalitat d’internet sinó també a una escala molt local.

Vineyards and I / Viñedos y yo

El Baix Penedès compta amb 32 blocaires enllaçats a la Penedesfera, darrera de l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia. A les Jornades de la Penedesfera detallaré una estadística d’aquest particular rànquing, però a banda de les xifres també hi ha un altre tipus de dades difícils de quantificar. És totalment subjectiu però malgrat que el fenomen blocaire pot ser menor comparativament en aquesta zona crec que el que escriuen els blocaires baixpenedesencs és proporcionalment d’àmbit més proper que els de la resta de la Penedesfera.

Pot ser el fet de trobar-se a mig camí de Barcelona i Tarragona fa augmentar la localitat o també el tarannà de col.laboració i establir lligams veïnals estigui més estès. La post-tertúlia així m’ho va fer veure doncs ja va sortir una col.laboració entre la Gemma i la Laia i el Miquel, que fan un altre programa a Ràdio El Vendrell.

Ah! se’m oblidava dir de que van parlar, doncs de tot el que la Gemma, la Laia, el Miquel i el Josep diuen…

Actualització del 8-7-08: Incloc la notícia sobre blocs i Penedesfera que va emetre El Vendrell Televisió el 29-5-08.

Actualització del 22-10-08: Incloc l’emissió del programa Pas de Vianants del 4-6-08 on vam parlar de blocs i Penedesfera.

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: La Penedesfera fa xarxa al Baix Penedès