Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Presentació de Sobirania.cat a Vilafranca del Penedès en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 26, 2014

Presentació de Sobirania.cat a Vilafranca del Penedès

Categoria: Actualitat,Bloc,Penedès

Targetó Presentació Sobirania.cat a Vilafranca del Penedès 30-10-14

El proper dijous 30 de novembre, a les 20 hores, a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès presentarem el llibre “Sobirania.cat – 10 anys de la revolta política catalana a Internet” amb el seu autor Saül Gordillo. En un moment transcendental per a Catalunya i just el dia després de presentar-se a Madrid, parlarem de com el ‘ciberindependentisme‘ s’ha forjat a la xarxa gràcies a la capacitat de mobilització i organització de la societat civil catalana, també en aquest àmbit. La seva experiència en la política catalana ens permetrà analitzar tots els moviments, passats i futurs, del procés de transició nacional que viu el nostre país. L’Assemblea Territorial de l’ANC de Vilafranca del Penedès i Crea’t Edicions permeten acollir aquesta presentació juntament amb la Penedesfera, 6 anys després que en Saül presentés el seu anterior llibre Nació.cat amb motiu del naixement de la comunitat 2.0 del Penedès.

Cartell Presentació Sobirania.cat a Vilafranca del Penedès 30-10-14

A continuació teniu més informació sobre Saül Gordillo:

Periodista: Cap de continguts digitals d’El Periódico de Catalunya. Col·laborador com analista polític de L’oracle de Catalunya Ràdio, del 2324 i Els Matins de Televisió de Catalunya, de la revista per a iPad Esguard i de la publicació local Rebat. Membre de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà. Anteriorment va ser Director de l’Agència Catalana de Notícies entre el març de 2007 i l’abril de 2011.

Bloguer: Escriu a el Bloc sense fulls (www.saul.cat) des del 19 de juliol de 2004. Impulsor, juntament amb altres periodistes, del portal de blogs polítics en català Poliblocs, el febrer de 2007. Guardó especial dels Premis Blocs Catalunya com a bloguer pioner, en la primera edició del 2008. El mateix any, guanyador del I Premi Blocs Maresme en la categoria de blocs de política, organitzat per Diari Maresme.

Escriptor: Autor dels llibres Sobirania.cat (Crea’t Edicions, juny de 2014), Superperiodistes en l’era de la sobreinformació (Editorial UOC, setembre de 2010), Les barbaritats de Fèlix Millet (Ara Llibres, desembre de 2009) i Nació.cat (Òmnium Cultural/Editorial Mina, juny de 2007), aquest últim sobre l’obtenció del domini.cat per a la llengua i la cultura catalana a Internet.

Us hi esperem!

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Presentació de Sobirania.cat a Vilafranca del Penedès