Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Tot a punt per votar el 9N a Gelida! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 06, 2014

Tot a punt per votar el 9N a Gelida!

Categoria: Actualitat,Catalunya,Gelida

A l’Institut hi haurà butlletes per votar però us recomanem que la porteu impresa de casa. Us la podeu descarregar del web http://participa2014.cat i també aquí.

Heu de votar al municipi de l’adreça que figura al vostre DNI, el qual ha de ser vigent. Si voleu més informació consulteu el web http://participa2014.cat i també aquí.

Tothom que pugui ha de ser davant l’Institut a les 7:30 hores. Si hi ha algun problema a primera hora cal que els voluntaris i voluntàries no es trobin sols i que puguin tenir el suport d’un cert nombre de persones.

El 9N a l’exterior de l’Institut hi haurà una taula de recollida de signatures per fer la denúncia internacional per la prohibició de la consulta. Calen voluntaris per a cobrir tot l’horari. Si podeu ajudar truqueu al 691936692 o digueu-li al coordinador de l’ANC en arribar a l’Institut el diumenge.

El 9N VOTAREM I El 9N GUANYAREM!

Missatge de l’ANC Gelida per al 9N.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Tot a punt per votar el 9N a Gelida!