Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cava Marquès de Gelida Brut Reserva Ecològic en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 05, 2008

Cava Marquès de Gelida Brut Reserva Ecològic

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès

L’agricultura ecològica està de moda. Ara tothom té a punt una etiqueta ecològica per col.locar-hi als seus productes.Can Llopart de les Alzines Encara que he passat moltes vegades per la carretera de Gelida a Sant Llorenç d’Hortons i des d’allà es veuen les terres de Can Llopart de les Alzines on el.laboren el Cava Marquès de Gelida Brut Reserva Ecològic de Vins i Caves el Cep, no he pogut veure mai el procés tradicional que comenten a l’etiqueta. Diu que no s’utilitzen productes de síntesi, recuperant els principis de la viticultura tradicional. Esperem que això no vulgui dir esporgar tot l’any com el Noah Gordon.

Comenten els que saben del tast, jo només estic aprenent, que no pots arribar a conéixer del tot un vi o un cava sense haver vist abans les terres on s’ha conreat i el procediment d’el.laboració. Malauradament no ha estat així per mi en aquest cava, encara que no descarto anar-hi ja que ho tinc ben a prop. Una cosa similar em passa amb les verdures que ens porta el meu sogre del seu hort. Veig tot el procés i quan me les menjo, sense comparació amb el super per cert, les visualitzo encara a la planta. Pel cava ecològic em falta haver presenciat que vol dir la viticultura tradicional però puc dir que està sincerament bo. El primer cop que ho vaig tastar va ser a la reunió constituent de la Penedesfera, no sé si el moment feliç induïa, però el vam trobar excel.lent per unanimitat. No puc dir que ens va costar, doncs ens el van proporcionar per la celebració, però crec que els pots trobar per uns 8 euros.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: Cava Marquès de Gelida Brut Reserva Ecològic