Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Primer Taller de Tast de Vi i Cava per a blocaires en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 06, 2008

Primer Taller de Tast de Vi i Cava per a blocaires

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès,Web 2.0

Em penso que és l’activitat estel.lar de les Jornades de la Penedesfera, sense menysprear la resta d’actes, però és una iniciativa innovadora que farà parlar. Millor dit ja se n’està parlant. El blog directoalpaladar.com, se n’ha fet ressò i no és poca cosa. És el blog enogastronòmic més visitat segons wikio.es provocant un efecte "tsunami" a la blogosfera i ha una multitud de blocs, webs i fòrums que n’en parlen.

Penedesfera

D’altres blocs com Adictos a la Lujuria, on són adictes al bon menjar i al bon beure, també en fan una bona promoció i publiquen tot el programa de les Jornades. L’editor del bloc em comenta per correu electrònic que troba a faltar blocaires del món del vi de la zona i rodalies i massa blocaires polítics. L’haig de respondre que aquestes primeres jornades intenten arribar a tots els temes que es parlen a la Penedesfera relacionant les diferents temàtiques, la xarxa i el territori en general i el Penedès en particular. Però aquesta activitat lúdica del taller de tast no vol ser una trobada de winebloggers, que també estan convidats, sinó iniciar l’efecte contrari. Els blocaires del vi i del cava ja tenen una cita ineludible aquest agost a la Rioja, de molta més volada que la Penedesfera. L’objectiu és què a l’igual que cada blocaire parla dels seus temes i de tant en tant comenta un llibre, una pel.lícula o un esdeveniment, comenci també a comentar al seu bloc un vi o un cava que ha rebut.

Làmpada de Cava

Potser no ha quedat clara la idea, així que jo mateix he començat a obrir foc comentant en uns apunts anteriors un vi i un cava, amb l’estil que jo crec derivarà del taller. Per cert, els he triat jo perquè sí i no m’han pagat ni un euro per parlar d’ells. Després ja veurem si triomfarà aquesta línia o serà un moviment impredeible tal com ens té acostumats la xarxa. Aquest plantejament l’han captat la DO Penedès, l’INCAVI i Vins i Caves Gramona que van acceptar coorganitzar l’acte. Ahir Pilar Vidal, l’enoblocaire que ens farà el taller, va ser a Sant Sadurní d’Anoia visitant Gramona per acabar d’ajustar tots els detalls de les mostres a fer servir i ben aviat ens farà cinc cèntims de com anirà tot.

En aquesta entrada aniré deixant el enllaços més rellevants que trobi a la xarxa sobre el primer Taller de Tast de Vins i Caves adreçat a blocaires.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Primer Taller de Tast de Vi i Cava per a blocaires