Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Blocs i negocis: Una oportunitat per als empresaris en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 08, 2008

Blocs i negocis: Una oportunitat per als empresaris

Categoria: Actualitat,Bloc,FontBarbuda,Gelida,Penedès,Web 2.0

Sí, oportunitat, doncs la realitat és que poquíssimes empreses fan servir l’eina dels blocs. Fa 10 anys la pregunta era perquè una empresa havia de tenir un web, i totes en tenen en l’actualitat, ara la pregunta és perquè una empresa ha de tenir un bloc?

Aquesta pregunta ha sortit gairebé a tots el programes de ràdio que hi he participat per explicar la Penedesfera i les Jornades. Doncs no hi haurà una millor ocasió per a tenir-ho clar que amb la xerrada que el Marc Vidal farà a les Jornades de la Catosfera amb el títol “Blocs i negocis: Una oportunitat per als empresaris del Penedès”.

El Marc Vidal és el blocaire més seguit en català, pare de la Catosfera i expert en el món dels blocs i de l’aplicació a l’empresa. Aquí teniu el seu curriculum complet quan va col.laborar amb les recents Jornades de la Bagesfera i a continuació la presentació sobre l’Open Business que va fer a les jornades sobre la blogosfera eFindex.

Això és només una indicació de per on anirà la xerrada, presentada pel David Andreu, membre de la Junta de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès – Baix Penedès – Garraf (ADEG), entitat coorganitzadora. Serà el divendres 13 de juny, a les 19 hores al Saló d’Espectacles de l’Unió del Casal Gelidenc de Gelida. Com tots els actes de les jornades és gratuït i no cal inscripció prèvia. La taula de xarxes ciutadanes i el taller de tast de vi i cava per a blocaires seran les altres activitats del dia.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Blocs i negocis: Una oportunitat per als empresaris