Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar El Web de FontBarbuda en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
novembre 13, 2007

El Web de FontBarbuda

Categoria: FontBarbuda,Web 2.0

La pàgina web de FontBarbuda ja està dissenyada. Tot d’una manera molt senzilla. Per aquesta raó Google Apps serà l’aplicació d’escriptori a fer servir. S’ha de reconèixer que tenen “empatia digital”. Després de revisar varies opcions d’eines d’office online tenia dos candidats: Zoho i Google Apps. El primer té molt futur però tenir darrera tot el gegant de Google facilita i molt les coses. A banda que és ràpid, entenedor i fàcil de configurar tot està pràcticament localitzat en català i castellà. Amb Google Apps tens integrat Google Docs Office, Google Calendar, Gmail i l’editor de pàgines web.

Un detall molt interessant és l’opció que m’han donat en identificar-me com a empresa. Automàticament m’han inclòs a la base de dades de Google Maps Local Business Center i fins i tot em donaven l’opció de publicar cupons de descompte online. Aquest model de promoció molt nord-americà aquí no és dels més efectius i pel meu pla de negoci no ho tinc previst fer-ho servir, però el fet de en pocs minuts estar geolocalitzat és d’agrair. Tota una oficina, també configurable des del mòbil. Només comentar algunes puntes de lentitud i col.lapse amb l’ample de banda. També s’ha de dir que encara és en beta. De moment no em subscriure a la versió premium, a veure com va l’experiència.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: El Web de FontBarbuda