Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Pica-pica penedesfèric en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 11, 2008

Pica-pica penedesfèric

Categoria: Actualitat,Bloc,Gelida,Penedès

Tapes de Xató del Penedès-Garraf, Ànec mut del Penedès i Cigró de l’Anoia. Per postres els saborosos Gelidencs, Funilets i els Cors d’Albinyana, de confitura de romesco, del GAG amb la col.laboració del Restaurant Nashville de Les Mates del Vendrell. Es serviran vins i caves Gramona, i aigua de Gelida… Tot això ens espera al Pica-pica penedesfèric de les Jornades de la Penedesfera.

Ànec mut del Penedès amb prunes i pinyons… per Dani Morell a Flickr

Serà el darrer acte i servirà per tal d’agrair l’assistència a l’esdeveniment. Fidel a l’esperit de la Penedesfera és innovador en el format, 100% penedesenc i com totes les activitats, gratuït. Això no seria possible sense la coorganització de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida i la col.laboració del Restaurant Cigró d’Or, Masia Restaurant Can Terra, Pastisseria La Confiança, Forn Marí, Grup Albinyanenc Gastronòmic, Restaurant Nashville de Les Mates del Vendrell, Vins i Caves Gramona i l’Associació de Comerciants i Botiguers de Gelida.

Serà una bona cloenda de l’esdeveniment, el proper dissabte 14 de juny al Saló d’Espectacles de l’Unió del Casal Gelidenc de Gelida. Després de les taules rodones cultural i política.

Només de pensar-hi ja se’m fa la boca aigua!

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Pica-pica penedesfèric