Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Igualada serà novament seu de les Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 16, 2015

Igualada serà novament seu de les Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

Les 7es Jornades de la #Penedesfera permeten intercanviar experiències #TIC dels #museus de #Sitges i tot el #Penedès

Igualada serà la seu de les 8es Jornades de la Penedesfera, les quals se celebraran del 3 al 5 de juliol, dins la FiraBIT, mostra professional, social i lúdica vinculada al món de les TIC, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació. L’organització de l’esdeveniment serà a càrrec de l’associació TICAnoia que tindrà en aquesta ocasió la col·laboració de la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 1.200 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP). Igualada es converteix d’aquesta manera en la primera població que repeteix com a seu de les Jornades de la Penedesfera, un esdeveniment que va rotant pel territori, en haver-la acollit l’any 2011.

4es Jornades de la Penedesfera (20)

En aquesta edició de les Jornades de la Penedesfera es vol donar suport a un espai de reflexió i de propostes sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i les últimes tendències en l’ús de les TIC a les nostres empreses i al nostre territori com a temàtica de l’esdeveniment. Entre d’altres activitats hi hauran tallers de vol amb drones, disseny d’aplicacions per a smartphones, demostració d’impressores 3D i una LAN Party per als afeccionats als jocs d’ordinador, així com una trobada instameet d’instagramers per tot el cap de setmana. Properament es donarà a conèixer el programa definitiu de les jornades, el qual encara s’està acabant de preparar i al qual, com en les anteriors edicions, si teniu suggerències o voleu col·laborar podeu enviar un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat. Tots els actes seran gratuïts i només caldrà una inscripció prèvia al Portal de la Penedesfera.

Penedesfera

Les Jornades de la Penedesfera és la trobada anual de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen bloguer, les experiències i potencialitats de la Societat de la Informació i el Coneixement, mitjançant els bloguers penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blogs, gràcies a les eines del web 2.0 i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col·laborativa. Les jornades estan adreçades als penedesencs, de fora d’aquest territori i a tothom que vol introduir-se en aquest mitjà de comunicació. El FiraBit a Igualada agafarà aquest 2015 el relleu de les seus en anteriors edicions: Jornades Europees del Patrimoni als Museus de Sitges (2014), Fira del Mar de Calafell (2013), Vallformosa Winery Convention Center de Vilobí del Penedès (2012), Ateneu Igualadí d’Igualada (2011), Universitat UPC de Vilanova i la Geltrú (2010), Museu Vil·la Casals de Sant Salvador al Vendrell (2009) i Saló d’Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc de Gelida (2008).

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Igualada serà novament seu de les Jornades de la Penedesfera