Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Memòria històrica submergida III en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 20, 2015

Memòria històrica submergida III

Categoria: Catalunya,Espanya,Penedès,Records de viatge

Caminada Ruta de les defenses de costa de la Guerra Civil Cunit - El Francàs (20)

Diumenge passat vaig realitzar la ruta de les defenses de costa durant la Guerra Civil, en el tram entre Cunit i El Francàs (El Vendrell), que organitzava l’Institut d’Estudis Penedesencs i el Consell Comarcal del Baix Penedès. Continuant els recorreguts anteriors entre Vilanova i la Geltrú i Cubelles i entre la capital del Garraf i Sitges, era la tercera i darrera etapa d’aquest itinerari que recorre la Marina del Penedès per redescobrir els vestigis de la confrontació. En aquest cas, des d’un dels desapareguts fortins de Cunit pràcticament no s’abandona el passeig marítim fins arribar als nius de metralladores de les Madrigueres i el del Francàs, passant per Calafell on un búnquer va servir d’original bar fins als anys 70. A continuació teniu fotografies, la ruta així com més informació a la documentació de l’excursió.

Institut d'Estudis Penedesencs: Caminada Ruta de les defenses de costa de la Guerra Civil Cunit – El Francà… by Daniel García Peris

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Memòria històrica submergida III