Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Avui comencen les Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 13, 2008

Avui comencen les Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Gelida,Penedès

Comencen a Gelida les primeres Jornades de la Penedesfera. Seran inaugurades pel Director General de la Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, Josuè Sallent.

Cartell de les Jornades de la Penedesfera

Després de la inauguració, la jornada d’avui tindrà els següents actes:

A la inauguració es farà entrega als assistents de vals de descompte per al registre de dominis .cat per la Fundació puntCat.

Cal tenir en compte que tindrem accés wi-fi a internet durant totes les jornades gràcies a la col.laboració de guifi.net. Serà el primer cop d’aquesta experiència a Gelida.

Si veniu amb nens petits hi haurà un servei gratuït d’acollida d’infants per tots els assistents tant divendres com dissabte a l’edifici del CIC, a 25 metres de la seu de les Jornades, gràcies a la col.laboració de l’Associació de Comerciants i Botiguers de Gelida.

Ara només et falta participar!

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: Avui comencen les Jornades de la Penedesfera