Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar L’Arxiu de les Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 21, 2008

L’Arxiu de les Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Gelida,Penedès,Web 2.0

Ha passat una setmana de les Jornades de la Penedesfera, i és el moment de fer recull i arxiu de tot el que es va dir a Gelida.

Tenim l’arxiu fotogràfic gràcies a l’Associació Fotogràfica Flash Gelida, el qual serveix per inaugurar el nou espai Flickr de la Penedesfera.

Àlbum de Fotografies de les Jornades de la Penedesfera del divendres 13 de juny de 2008Àlbum de Fotografies de les Jornades de la Penedesfera del dissabte 14 de juny de 2008

També l’arxiu d’àudio de l’emissió en directe de Ràdio Gelida per la FM i per internet.

Emissió de les Jornades de la Penedesfera del divendres 13 de juny de 2008Emissió de les Jornades de la Penedesfera del dissabte 14 de juny de 2008

Gelida Televisió va gravar, per primer cop en vídeo digital, tots els actes de les Jornades de la Penedesfera. La Fundació puntCAT, col.laboradora de l’esdeveniment, allotjarà indefinidament tots els vídeos al web elteuvideo.cat.

Vídeos de les Jornades de la Penedesfera

Gravació en vídeo digital de les JornadesVal a dir que l’anècdota de les dues apagades generals del divendres, a tot el municipi per una tempesta elèctrica, han estat alguna cosa més que una anècdota. Va afectar a la gravació de l’emissió per Ràdio Gelida i també va corrompre diferents fitxers dels vídeos del primer dia de les Jornades. Els responsables tècnics de la Fundació puntCAT s’han ofert a intentar recuperar-los. Per fer-ho s’han emportat el disc dur extern a Paris, doncs allà són desplaçats tota la setmana per la reunió anual de l’ICANN. Em van comentar que en un màxim de 10 dies estarien penjats tots els vídeos disponibles.

I finalment el recull del més rellevant que trobi per internet i que deixaré en el llistat a continuació. Si algú troba a faltar alguna cosa només cal que ho digui deixant un comentari.

Abans de l’esdeveniment:
Durant i després de l’esdeveniment:

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: L’Arxiu de les Jornades de la Penedesfera