Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Sant Pau Gasol en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 23, 2008

Sant Pau Gasol

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya

El futbol és el rei. La classificació d’Espanya per les semifinals de l’Eurocopa omple la premsa tradicional. És comparable a guanyar un títol de la NBA?

Fa uns dies el Pau Gasol va estar a punt d’aconseguir-ho amb Los Angeles Lakers i no li van dedicar ni la meitat d’espai a la premsa que quan el malaurat Fernando Martín escalfava banqueta amb Portland Trail Blazers. Si haguessin continuat les finals de la NBA potser avui hagués coincidit el títol amb el passi de la selecció de futbol. Qui hauria estat portada? Avui el Marc Gasol ha comunicat que marxa a la NBA, als Menphis Grizzlies i tampoc serà portada de cap diari.

Quan l’any 1984, el darrer que Espanya va passar de quarts a l’Eurocopa al.lucinàvem amb la NBA i ara, com la resta d’esports, la millor lliga de bàsquet del món amb jugadors d’aquí queda arraconada als diaris de tota la vida, no a la xarxa. Ja no és només que no som conscients ni valorem en la justa mesura els èxits esportius, sinó que d’aquesta manera no ens en adonem del progrés esportiu d’aquest país, i per extensió d’altres aspectes de la societat. I no crec que no el segueixin més perquè sigui català, doncs els altres jugadors procedents de l’ACB tampoc els hi dediquen moltes línies.

Per això avui, revetlla de Sant Joan, li vull fer un petit homenatge des del bloc al Pau Gasol “santificant-lo” i a més a més de posar un vídeo per recordar el passat i present dels duels entre LA Lakers i Boston Cèltics que he trobat al youtube, hi he pujat la careta del programa NBA Today que he recuperat de cintes VHS antigues. Molts de la meva generació que ens vam aficionar a la NBA llavors, i als esports en general gràcies a la televisió, recordarem sempre com començava aquest programa als anys 80.

Technorati Tags: , , , ,


Tornar a: Sant Pau Gasol