Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Eleccions Municipals 2015 a Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 25, 2015

Eleccions Municipals 2015 a Gelida

Categoria: Catalunya,Gelida,Turisme

La Llista d'@EsquerraGelida a les #Municipals2015 #ViuGelida! #Gelida #Penedès

Ahir, 24 de maig, van ser les Eleccions Municipals a Gelida. Em vaig presentar com a número 2 de la candidatura d’Esquerra de Gelida, encapçalada per l’alcaldable Lluïsa Llop. Juntament amb la Marga Bertran serem al consistori municipal gràcies als 705 vots que ens retornen a ser el primer partit de l’oposició, passant de 2 a 3 regidors a l’Ajuntament de Gelida. La majoria absoluta del PSC tornarà a fer alcalde al Lluís Valls, d’aquesta manera el nostre compromís serà continuar treballant per millorar el municipi durant aquest mandat i es posar-nos a la disposició de tots els gelidencs per a ser la seva veu a l’Ajuntament.

Al sopar previ a l'enganxada de cartells de l'inici de campanya #ViuGelida! #Municipals #24M #Gelida #Penedès

A la campanya electoral tots els companys de la llista de la candidatura, així com els que ens han donat suport, vam detallar un programa on la prioritat són les persones i, en especial, aquelles que pitjor ho passen. Per això es va dir de potenciar les polítiques d’ocupació, els serveis socials, i l’educació, perquè un poble que educa amb qualitat s’assegura el futur i la convivència, així mateix com el suport a les entitats del poble, que són la millor riquesa que té Gelida i amb qui cal avançar plegats. Tot el programa, estava tenyit per valors conjunts: participació, un ajuntament transparent i net, i el rigor de les propostes. A continuació teniu els vídeos on he aparegut en la campanya que hem fet a Facebook parlant de la promoció turística i del patrimoni cultural, els quals també són a YouTube d’Esquerra de Gelida, així com un vídeo personal i la participació al Debat de Ràdio Gelida dels No. 2 a les Eleccions Municipals 2015 que disposeu al Podcast d’Esquerra de Gelida

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Eleccions Municipals 2015 a Gelida