Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La divulgació de les TIC és protagonista a FiraBIT – 8es Jornades de la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 05, 2015

La divulgació de les TIC és protagonista a FiraBIT – 8es Jornades de la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Catalunya,Penedès,Turisme,Web 2.0

#FiraBIT #Penedesfera @teatreaurora @FiraBitIGD @TICAnoia @Penedesfera #Igualada #Anoia #Penedès

Els dies 3, 4 i 5 de juliol es va celebrar a Igualada FiraBIT 2015, mostra professional, social i lúdica vinculada al món de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC), la qual aquest any també van ser les 8es Jornades de la Penedesfera. L’organització de l’esdeveniment va ser a càrrec de l’associació TICAnoia, amb el suport de l’Ajuntament d’gualada, i que va tenir en aquesta ocasió la col•laboració de la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 1.200 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP). En aquesta edició es volia donar suport a un espai de reflexió i de propostes sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i les últimes tendències en l’ús de les TIC a les empreses i al territori com a temàtica de l’esdeveniment.

8es Jornades de la Penedesfera (5)

Les activitats previstes es van desenvolupar a Cal Carner, Cal Font i al Teatre de l’Aurora, a més d’un concurs d’Instagram, en fotografia i vídeo curt, que es va poder realitzar per tota la ciutat d’Igualada. Entre d’altres activitats hi van haver xerrades sobre gamificació, gestió de les xarxes socials, fabricació i moneda digital. També tallers per als més petits de plastilina elèctrica (electric dough), on els nens i joves van poder realitzar circuits elèctrics tridimensionals i entendre els fonaments de la física elèctrica, l’«Il•lumina Igualada», de construcció de cases amb il•luminació LED o mostres de productes fets amb arduino. L’acte central del FiraBIT va ser la Lan Party on es van fer tornejos virtuals de videojocs amb competicions de customització d’ordinadors i de hacking comptant amb una zona d’acampada per als tres dies de les jornades. Es pot consultar el programa complet i més informació al web de l’esdeveniment www.firabit.cat. A continuació teniu fotografies de les 8es Jornades de la Penedesfera.

Seguint el caràcter rotatori de la trobada i després de les edicions realitzades anteriorment a les quatre comarques de l’àmbit de la Penedesfera –2008 a l’Alt Penedès (Gelida), 2009 al Baix Penedès (El Vendrell), 2010 al Garraf (Vilanova i la Geltrú), 2011 a l’Anoia (Igualada), 2012 a l’Alt Penedès (Vilobí del Penedès), 2013 al Baix Penedès (Calafell), 2014 al Garraf (Sitges)– al 2016 serà la nova seu una població de l’Alt Penedès. Aproximadament se celebrarà a les mateixes dates que les anteriors ocasions, que tradicionalment han estat a finals de la primavera, fet que es debatrà a la xarxa i serà comunicat oportunament mitjançant el portal de la Penedesfera on es pot consultar l’arxiu de la informació compartida a totes les edicions de les jornades.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La divulgació de les TIC és protagonista a FiraBIT – 8es Jornades de la Penedesfera