Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar +300 blocaires a la Penedesfera en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 14, 2008

+300 blocaires a la Penedesfera

Categoria: Actualitat,Bloc,Catalunya,Gelida,Penedès

Un més després de les Jornades de la Penedesfera, l’actualitat dels blocaires de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf passa per haver superat la xifra de 300 membres. Això vol dir que el Bloc de la Penedesfera també té més de 300 autors.

Penedesfera

Les Jornades de la Penedesfera, celebrades el 13 i 14 de juny passats a Gelida, han fet pujar el número de blocaires del Penedès fins arribar a la següent estadística:

  • Número de blocs enllaçats: 310
  • Categories amb més blocs: Política (123), Actualitat (61) i Literatura (29)
  • Blocs per comarques: Alt Penedès (113), Anoia (64), Baix Penedès (51), Garraf (72) i fora del Penedès (10)
  • Poblacions amb més blocs: Vilafranca del Penedès (44), Igualada (43), El Vendrell (23), Vilanova i la Geltrú (36), Gelida (38), Sant Sadurní d’Anoia (15), Sitges (11) i Calafell (9)
  • Plataformes de blocs més utilitzades: blogger (191), wordpress.org (24), wordpress.com (18) i bloc.cat (18)
  • Idiomes: Català (266), Castellà (40), Anglès (3) i Holandès (1)

Aquestes dades contrasten amb les de l’inici de la Penedesfera, en haver augmentat pràcticament un 100% en 6 mesos. Tanmateix consolida el col.lectiu de blocaires del Penedès com un dels més dinàmics de Catalunya, amb la previsió de seguir creixent segons augmenta la seva difusió. Això inclou el Bloc de la Penedesfera, el bloc format pels apunts relacionats amb la comunitat escrits pels més de 300 blocaires, el qual ha estat inscrit per optar a la primera edició dels Premis Blocs Catalunya. El lliurament dels Premis tindrà lloc el 10 d’octubre de 2008, a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona.

D’altra banda comentar que s’ha actualitzat l’arxiu de les passades Jornades de la Penedesfera amb els vídeos disponibles dels diferents actes. A més a més a l’arxiu del Portal de la la Penedesfera hi han els enllaços més rellevants, fotografies i audios de l’esdeveniment.

Technorati Tags: , , ,


Tornar a: +300 blocaires a la Penedesfera