Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar 75 anys després #9NSomTots #Companys75 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 15, 2015

75 anys després #9NSomTots #Companys75

Categoria: Actualitat,Catalunya,Espanya

Els càrrecs electes fem un emotiu passadís al #PresidentMas #9NSomTots #BCN #Barcelona

A photo posted by Daniel García Peris (@dgperis) on

Avui he participat a la concentració de càrrecs electes en suport del President Artur Mas i per la dignitat democràtica de les autoritats catalanes, davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Ha estat per defensar la llibertat de tot un poble quan es vol jutjar un President per haver posat urnes, per fer allò que li demanen els ciutadans. No és casualitat que se li hagi citat el mateix dia de l’afusellament del President Lluís Companys per les tropes franquistes, ara fa 75 anys. L’únic president d’una nació europea condemnat a mort pel feixisme. ​És increïble que després de tants anys encara no s’hagi anul·lat el seu judici i dignificat -tant com la seva tomba al Fossar de la Pedrera de Montjuïc- la seva memòria pública. Aquesta circumstància és respirava i molt a l’ambient dels concentrats tal com es pot veure al següent vídeo.

Ara és l'hora d'estar alerta davant el Palau de #Justícia #9NSomTots #BCN #Barcelona

A video posted by Daniel García Peris (@dgperis) on

A continuació teniu fotografies de la concentració d’avui davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de la visita fa uns dies al Fossar de la Pedrera i altres tombes destacades del cementiri de Montjuïc.

Concentració en suport del President Mas davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya
Visita al Fossar de la Pedrera

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: 75 anys després #9NSomTots #Companys75