Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Google Street View a Martorell en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 21, 2008

Google Street View a Martorell

Categoria: Actualitat,Web 2.0

La imatge no és gaire bona però es veu el cotxe que està digitalitzant els carrers per al Google Street View. El millor de tot és que la foto demostra el secretisme amb el que està portant Google la feina sobre el terreny, doncs enlloc he trobat publicat que havia de fotografiar els carrers de Martorell.

Google Street View a Martorell

Vaig fer la fotografia divendres passat des de dins d’un tren de rodalies aturat a l’estació de RENFE de Martorell. Es veu el cotxe sortint per la pujada del pàrking dels Ferrocarrils de la Generalitat de Martorell-Centre, hi apareix la marquesina i el rellotge de l’estació, enganxada a la de rodalies. La companyia va anunciar que començaria per Barcelona, Madrid, Sevilla i València. Martorell, a 25 km de Barcelona, on se’ls va veient, l’han afegit de propina o més aviat quan parlaven de ciutats es referien a l’àrea metropolitana? En tot cas haig d’agrair a la RENFE el retard de 20 minuts que portavem allà, doncs sense això no hagués pogut fer la foto.

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: Google Street View a Martorell