Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Resum de la Penedesfera en vídeo i presentació amb Animoto en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 22, 2008

Resum de la Penedesfera en vídeo i presentació amb Animoto

Categoria: Actualitat,Gelida,Penedès,Web 2.0

El passat diumenge es va emetre per televisió un resum de cadascun dels dos dies de les darreres Jornades de la Penedesfera. No era pas a la CNN sinó a Gelida Televisió, per tant l’he pujat a la xarxa per a publicar-ho en aquest apunt i a l’Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2008, i així difondre’l molt més. Abans però he fet un altre vídeo amb una presentació o slideshow barrejant una mostra de blocs, webs i premsa que es van fer ressò de les Jornades, juntament amb una selecció de fotografies de l’esdeveniment.

Encara que he tingut molta relació amb la producció televisiva, em penso que em seria molt difícil editar un vídeo amb aquest resultat. Com ho he fet? Doncs amb l’aplicació Animoto. És molt simple, només cal pujar-hi les imatges i fotografies, o agafar-les des de Facebook, Picasa o Flickr. Després introduir una música en mp3 facilitada per tu o utilitzar una cançó de les que t’ofereixen i… punt! Un algoritme intern de l’aplicació on-line ho barreja tot de manera que queda una presentació absolutament professional. I si no t’agrada el resultat, és tant espectacular a la primera que normalment ja no canviaràs res, pots ordenar que faci un nou muntatge amb un sól clic. Mai et farà dos vídeos iguals i fins i tot és adictiu veure les diferents combinacions que s’obtenen.

Aquest segon vídeo el vaig fer per l’Inici de la Penedesfera. Només podia tenir 30 segons com a màxim però va ser gratuït. Pel primer no he tingut aquesta limitació i el servei té un cost de 3 Dòlars per vídeo. Val la pena per l’efecte aconseguit, doncs mig minut acostuma a fer curt. Tenen una tarifa plana de tres mesos de 30 Dòlars, per a fer la quantitat de vídeos que vulguis. Si us doneu d’alta en aquest enllaç t’hi pots beneficiar d’una promoció a 25 Dòlars. D’aquest manera també el pots obtenir en una resolució encara millor, anomenada qualitat DVD. Un cop realitzat el vídeo te’l pots baixar a l’ordinador, enviar-ho per e-mail o pujar-ho al YouTube automàticament.

A continuació presentar els resums, de 30 minuts cadascun, del primer i segon dia de les Jornades de la Penedesfera 2008.

Jornades de la Penedesfera 2008 – 1r dia from Daniel García Peris on Vimeo.

Jornades de la Penedesfera 2008 – 2n dia from Daniel García Peris on Vimeo.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Resum de la Penedesfera en vídeo i presentació amb Animoto