Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Per què no Cink? en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 24, 2008

Per què no Cink?

Categoria: Gelida,Web 2.0

Avui havia quedat per dinar al Cigró amb el Marc Vidal per parlar de qüestions catosfèriques, doncs no ens va donar temps de fer-ho després de la conferència de la Penedesfera, i he tingut una oportunitat perfecte perquè em fes Cink cèntims sobre el nou projecte i així aclarir els dubtes que m’havien generat.

Cink

Després d’una expectació inicial considerable generada per la reputació dels socis de la iniciativa, aquesta es va multiplicar per l’oposició d’altres gurus de la blogosfera experta en el web 2.0, que evidentment han quedat al marge. No cal fer un repàs detallat de totes les opinions al respecte. Amb una visita pel Technorati tens més que suficient, però sobretot vull destacar que tots aquests comentaris s’han formulat sense que hagin començat a funcionar.

Marc Vidal, economia 2.0 a Gelida

Podem estar d’acord o no en els procediments,  però crec que no hauríem d’oposar-nos de cap manera a una iniciativa que busca iniciar l’empresa i l’administració pública de tota mida a la web 2.0, fent-la així més participativa. Segurament caldrà ajustar més l’operatibilitat. Per exemple encara no veig clar com es pot encaixar el concepte de crear causes al Facebook per a una empresa o una administració pública, quan les causes són principalment per exterioritzar un moviment de protesta contra aquestes organitzacions o de suport a objectius cívics com ha estat el Facebook en Català. Però estic segur que totes les crítiques seran estudiades i aplicades si és el cas, tal com s’ha fet amb la qüestió “Menéame”, realitzant el millor exercici de la web 2.0: estimular l’entorn per escoltar-lo.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Per què no Cink?