Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Bloc censurat! en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 29, 2008

Bloc censurat!

Categoria: Actualitat,Bloc

Via la causa d’Amnistia Internacional a Facebook m’he afegit a la protesta que es farà demà, 30 de juliol, a tot el món en contra de la censura a la xarxa per part del govern xinès. L’han anomenada Internet Censorship Day of Protest – Uncensor i es fa coincidir quan faltaran 10 dies per les Olimpiades.

danielgarciaperis.cat uncensor

Fa uns mesos vaig crear una causa a Facebook per a Silenciar els Jocs Olímpics a Pequin, però això no té res a veure doncs la difusió serà impressionant. De fet Amnistia Internacional vol establir un record de pàgines enllaçades a aquesta acció de protesta, d’un dia de durada. A més a més serà espectacular gràcies una petita línia de codi que han facilitat a tots els webs i blocs adherits, el quals tindran durant uns segons una simulació de censura als seus continguts. Passeu-hi demà pel meu bloc per veure l’efecte que produeix (a la imatge captura de pantalla de l’efecte produït).

Actualització del 3-12-08: Acabo de rebre un e-mail dels responsables de la campanya on a més a més d’agraïr la col.laboració per a que fos un èxit, comuniquen:

Com Uncensor la campanya arriba a la seva fi, el lloc web Uncensor – uncensor.com.au – també finalitzarà el 10 de desembre de 2008. Anem a seguir mantenint una estreta vigilància sobre els drets humans a la Xina i que li mantingui informat a través del nostre lloc web – www.amnesty.org.au

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Bloc censurat!