Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Les holandes de vi a la Destil·leria Mascaró en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 30, 2016

Les holandes de vi a la Destil·leria Mascaró

Categoria: Penedès,Turisme

Alambins de redestil·lació @mascarospirit #Vilafranca #Penedès #CapitaldelVi #Enoturisme

A photo posted by Daniel García Peris (@dgperis) on

Fa uns dies vam assistir a la presentació de les visites a la Destil•leria Mascaró de Vilafranca del Penedès. Des del juny es podrà visitar de forma regular el segon dissabte de cada mes. Per aquesta especial ocasió, a més a més de la Marta Carbonell de Marta Wine Tourism, responsable de les visites, ens va acompanyar la Montse Mascaró, mestre destil•ladora i tercera generació familiar de l’empresa. Des de que el seu avi, comercial d’aiguardents procedent d’Arenys de Munt, va decidir establir-se a Vilafranca ha canviat molt la Capital del Vi. Als anys 60 del segle passat van haver de treure el negoci dels destil•lats del centre de Vilafranca, on es troben les conegudes Caves Mascaró, bastint unes naus als afores que ara tornen a ser dins de la població. És aquest espai el que han decidit obrir per fomentar la cultura del brandi i d’altres destil•lats tot oferint un nou reclam turístic penedesenc que teníem amagat i que sens dubte potenciarà el patrimoni i la cultura vitivinícola del Penedès.

Fábrica de Holandas de #Vino @mascarospirit #Vilafranca #Penedès #CapitaldelVi #Enoturisme

A photo posted by Montse Catalán (@montcatalan) on

El recorregut visita la destil•leria antiga o la fàbrica d’holandes de vi, amb els seus alambins de coure de redestil·lació, i les naus d’envelliment, plenes de botes de diferents tipus. Mentre s’explica tot el procés d’elaboració vam tastar diferents brandis varietals en procés d’envelliment. Finalment vam fer un tast final de brandis i d’altres destil•lats acompanyats de catànies Cudié de diversos sabors, on vam tenir l’agradable descobriment de les noves catànies green lemon. La visita a la Destil•leria Mascaró és una experiència global totalment recomanable. És imprescindible reservar-la amb anterioritat a visitesmascaro@gmail.com o al telf. 657 322 291. A continuació teniu fotografies de la visita que vam realitzar.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Les holandes de vi a la Destil·leria Mascaró