Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Continua la venda de la Samarreta Solidària “El Penedès” en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 27, 2016

Continua la venda de la Samarreta Solidària “El Penedès”

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Models de la Samarreta Solidària El Penedès

La Samarreta Solidària “El Penedès” impulsada per la Penedesfera -la comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 de l’Anoia, l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf- continua amb la seva venda especialment per aquest estiu amb els quatre models realitzats fins ara: “London Berlin New York El Penedès Shanghai”, “UNIVERSITY OF PENEDÈS”, “Penedésgenial!” i Check in El Penedès. Aquests dissenys de la Samarreta Solidària “El Penedès” actuals tenen un èxit notable i se segueixen venent als punts de venda que col.laboren amb la iniciativa durant tot l’any i que es relacionen al Portal de la Penedesfera.

Cal recordar que l’acció té 3 objectius:

  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

L’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció TIC, assumeix el finançament de l’operació, la venda a les seves seus i a través d’internet mitjançant l’enviament per correu. També a partir d’aquest any gestiona la producció i la gestió relacionada amb els punts de venda col.laboradors. Hi ha 5 talles diferents: Nen, Petita (S), Mitjana (L) i Gran (XL) i Extra gran (XXL). El preu per cada unitat és de 10 Euros a qualsevol mida. Cal recordar que aquest és sobretot un acte solidari, doncs tots els beneficis seran entregats al desembre a La Marató de TV3.

Penedesfera

Aquesta és una iniciativa que dura tot l’any tancant el cercle de la comunitat de bloguers, que ja supera els 1.250 membres. Així la Penedesfera, que sorgeix de la ciutadania, torna al carrer després de passar per la xarxa. Les altres activitats presencials de la Penedesfera, fora de internet, són les Jornades de la Penedesfera per a traslladar al conjunt de la societat el fenomen bloguer gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa; i també el Vins&Blogs, les trobades informals de bloguers de la Penedesfera.

Aquests són els punts de venda de persones, entitats, empreses i administracions fins al moment –actualitzats oportunament al Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat– que estan col.laborant amb aquesta causa solidària, i als quals sempre es pot incorporar qualsevol interessat enviant un e-mail a l’Institut d’Estudis Penedesencs. Sense ells no hauria estat tampoc possible la difusió que ha assolit i s’ha d’agrair i molt el seu compromís:

Seus de l’Institut d’Estudis Penedesencs (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell)
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia
Botiga de Puck Import, S.L. (Vilanova i la Geltrú)
Ajuntament de Santa Oliva
Oficina de Turisme de L’Arboç
Centre d’Interpretació del Castell de Gelida
Centre Cívic L’Estació (El Vendrell)
Centre Cívic de Coma-ruga (El Vendrell)
Oficina de Turisme de Cunit
Patronat de Turisme de Calafell
Hostal del Castell de Gimenelles (Sant Jaume dels Domenys)
Estació Vitivinícola de Lavern (Subirats)
Caseta de Fusta de Sant Pau d’Ordal (Subirats)
Oficina de Turisme de Cubelles
Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)
Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) (Santa Margarida i els Monjos)
Ypsilon (Vilanova i la Geltrú)

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Continua la venda de la Samarreta Solidària “El Penedès”