Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La nit màgica que tothom vol en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juliol 01, 2016

La nit màgica que tothom vol

Categoria: Catalunya,Penedès,Records de viatge

El #Penedès de #Gelida a #ElVendrell des del Santuari de Foix #TorrellesdeFoix

La setmana passada vam viure una nit especial que es repeteix cada any amb el solstici d’estiu: la nit de Sant Joan. A Gelida aquest any hi havia la possibilitat de sumar a la revetlla, la vessant més lúdica de la diada, l’arribada per primer cop de la Flama del Canigó. En tenir l’oportunitat de recollir-la al Santuari de Foix per portar-la a la vila travessant tot el Penedès –vaig aprofitar per fer-ne una singular retransmissió en directe del trajecte per periscope– vaig constatar de primera mà el respecte que aquest símbol de la cultura catalana mereix per a tots els pobles del Penedès que hi participen. Fins i tot fan una rebuda institucional a la sala de plens de la casa de la vila.

Recollida de #laFlama del Canigó a #TorrellesdeFoix cap a #Gelida #Penedès #viulaflama2016

El cas de Gelida ha estat del tot diferent. L’equip de govern de l’Ajuntament ha ignorat aquest acte, fins al punt d’obstaculitzar la comunicació de l’ANC, organitzadora de la rebuda de la flama, amb la resta d’entitats convidades a participar. Malgrat tot va ser un èxit, despertant tot tipus de sensacions materialitzades amb el desig de tothom de fotografiar-se amb la Flama del Canigó. Esperem que l’any vinent aquests sentiments tinguin recompensa amb una celebració unificada de la revetlla de Sant Joan amb foguera inclosa.

Arribada de #LaFlama del Canigó a #Gelida #Penedès @omniumpenedes #viulaflama2016

Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA i a Xarxa Penedès.

El 3 de Vuit 1-7-16: La nit màgica que tothom vol by Daniel García Peris

A continuació teniu el vídeo del periscope travessant el Penedès portant La Flama del Canigó de Torrelles de Foix a Gelida i el de la lectura del manifest.

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , , ,


Tornar a: La nit màgica que tothom vol