Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Explora Calafell en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 01, 2008

Explora Calafell

Categoria: Penedès,Turisme,Web 2.0

Participo a Explora Calafell’08, el primer festival internacional de fotografia per a membres de Flickr. Interessant i innovadora iniciativa per atraure visitants a Calafell. Les bases del concurs deien d’enviar 3 fotografies al mural del grup del festival a Flickr. Llavors un jurat de fotògrafs professionals en triaria una per concursar. M’han seleccionat la primera que incloc en aquest apunt, “Turistes a dins d’un submarí”, la qual estarà exposada amb totes les escollides a la Sala d’Exposicions Municipal de l’Ajuntament de Calafell, des del 20 de setembre fins al 19 d’octubre.

Turistes dins un submarí

Felicito a les diferents regidories de l’Ajuntament de Calafell que organitzen i col.laboren a l’esdeveniment. Demostren que només cal una bona idea per crear un nou atractiu turístic, una motivació més per a visitar Calafell. A més a més es convoca a una comunitat virtual, bastant àmplia, la qual multiplicarà la difusió de la imatge a la xarxa d’aquesta vila penedesenca i costanera.

Postal de Venècia

L’Explora Calafell se celebrarà el 17, 18 i 19 d’Octubre de 2008, i els actes relacionats amb la fotografia estaran acompanyats de tot un seguit d’activitats paral.leles com jocs pirotècnics, havaneres, jazz, etc. que, a banda de distreure els assistents, serviran intel.ligentment de reclam per a assolir l’objectiu subliminal de construir un catàleg fotogràfic col.laboratiu a internet d’aquesta destinació turística.

Gramona Jam Sessions - Grup 3

Explora Calafell’08Només li haig de fer un retret. No entenc perquè el web del festival només està en castellà. Com a mínim hauria d’estar també en català i anglès, encara més en aquesta llengua doncs la convocatòria té vocació internacional. És una pàgina estàtica i no té justificació aquest error comunicatiu, però que encara pot ser corregit d’aquí a l’inici de la trobada.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Explora Calafell