Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Avistament d’ovnis a Montserrat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 12, 2008

Avistament d’ovnis a Montserrat

Categoria: Actualitat,Records de viatge

Quina millor atracció turística pot ser aquella que t’assegura presenciar un fenomen misteriós, en un espai emblemàtic, regularment durant tot l’any, i sense pagar ni un euro? L’avistament d’ovnis a Montserrat porta més de 30 anys desenvolupant aquesta funció, encara que mai abans havia adquirit tanta notorietat com ara.

Ho vaig sentir al programa matinal d’estiu de Catalunya Ràdio, però resulta que també va sortir fa uns mesos a TVE i més recentment a Telecinco. A internet hi ha una bona pila de referències explicant aquesta història, algunes bastant simpàtiques. Tot va començar una nit quan Lluís Josep Grífol va presenciar uns llums al mar davant de casa seva, els quals va interpretar com un signe de manifestació d’ovnis que es volien comunicar amb ell. Des de llavors diu que està en comunicació telepàtica amb “ells”, i responen a la seva petició per donar senyals als humans. Va assenyalar un indret amb bona visibilitat, la muntanya màgica de Montserrat, i una data regular, el dia 11 de cada mes, per convocar a tothom que vulgui veure com “ells” es manifesten.

CRW_2597_TM_01_modificat_01 per Jordi Brió, a Flickr

Ahir era dia 11, hi havia núvols però no per a ploure. Érem a 30 minuts de Montserrat i sense haver de matinar al dia següent vam pensar que no hi havia millor ocasió per comprovar com anava aquest avistament d’ovnis. A la ràdio van dir que es trobaven a la cafeteria de l’Hotel El Bruc a les 11 de la nit per sortir de “caça”. Vam arribar a les 23:15 i allà no hi havia pràcticament ningú. O fèiem tard o no era tant la cosa. Havia sentit que acostumaven a situar-se prop de la Roca Foradada. Vam anar cap allà. Quan ens aproximaven de sobte vam començar a veure cotxes aparcats a la cuneta de la carretera i finalment un mirador amb un pàrking ple de vehicles i persones. Hi havia unes 200 persones i un centenar de cotxes! De seguida va aparèixer el Sr. Grífol i es va situar al centre. De què parlava? Veieu el vídeo a continuació, o millor dit escolteu-lo doncs érem a les fosques gairebé tot el temps que el focus d’un càmera de televisió no l’il.luminava.

I així durant tota la nit. També responia preguntes dels congregats, alguns amb més ganes de riure que d’una altra cosa. Per convèncer als incrèduls els repetia “consultar en internet en busqueda avanzada las noticias sobre ovnis de los 3 últimos meses” i va fer varies referències a documentals de la cadena de TDT VEO… Nosaltres vam estar-hi una hora llarga i no vam veure res, a banda dels avions. Ni tant sols gaires perseides.

Grífol

Hi ha negoci aquí? Em penso que cap ni un, però podria haver-hi. Si fóssim a Estats Units segur que ja tindríem un museu privat, DVDs, merchandising, etc. per tal de rendibilitzar el "turisme paranormal", més encara si l’aparició d’ovnis té un calendari, com si d’un parc temàtic que el.limina les variables del reclam turístic. De moment aquí només teniu una oportunitat de trobar un bon nombre d’apassionats per la vida extraterrestre prop de Barcelona… i de tant en tant veure algun al.lienigena…

Technorati Tags: , , , , ,


Tornar a: Avistament d’ovnis a Montserrat