Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Verkami per la publicació del llibre d’un blog de la Penedesfera: “35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca” en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
març 27, 2017

Verkami per la publicació del llibre d’un blog de la Penedesfera: “35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca”

Categoria: Actualitat,Penedès,Web 2.0

El bloguer Xavi Llenas demana la col·laboració de la Penedesfera per la publicació d’un llibre a partir del seu blog Un Xicot de Vilafranca, del qual tinc l’honor de participar en el pròleg. Queden pocs dies i ho té a tocar! A continuació teniu la informació que ens facilita:

Projecte “Crowfunding” a Verkami per la publicació del llibre
“35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca”.

El Llibre…

Dins els actes de celebració del 35 aniversari de la Colla de Castellers Xicots de Vilafranca, s’ha inclòs la edició del llibre “35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca”.

Aquest llibre recull els 35 articles més llegits del blog que porta el mateix nom – blog que administra l’ex-president de la colla, Xavier Llenas – i el que és més especial, la participació al llibre de fins a 40 persones del fet casteller que “repliquen” cada un d’aquests articles amb diverses opinions.

Hi trobarem converses sorprenents sobre el Concurs de castells, la Diada de Sant Fèlix, La pluralitat castellera a Vilafranca, etc. Fins a 40 persones del món casteller hi participen…

Amb col·laboracions de membres de colles com la Vella de Valls, els Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Castellers de Barcelona, Castellers de Mallorca, Jove de Sitges, i diversos periodistes i historiadors del fet casteller.

Alguns dels protagonistes de les converses més sorprenents i curioses del llibre…

  • L’Historiador del fet casteller, Pere Ferrando. Debatent sobre Sant Fèlix i la participació de les colles locals.
  • El periodista de món casteller, Josep Torreño, conversant sobre La Paeria de Lleida.
  • El graller i pregoner de la Festa Major de 2006, Lluís Bullit. Amb una visió grallera del Concurs de castells.
  • L’ex-mossèn de Vilafranca, actualment a Molins de Rei, Xavier Aymerich, compartint records castellers.
  • Des de la Revista castells, i la colla Jove de Sitges, Santi Terraza, al voltant del debat sobre la mida de les colles.
  • Un històric bloguer del fet casteller, el conegut com a “tete”, dels Castellers de Barcelona, Òscar Montserrat, reflexionant al voltant de Martirs Street, l’especial Diada Vilafranquina.
  • També hi participen castellers històrics i amb gran experiència de colles com la Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Castellers de Mallorca, Castellers de Badalona, etc.
  • I com no, un bon grapat de Xicots i Xicotes de Vilafranca que aporten el seu punt de vista al voltant dels darrers 6 anys de vida de la colla. Destacant l’actual presidenta Esther Vicente, l’actual Cap de Colla Gabi Molero i la Cap de Colla dels darrers històrics 5 anys, Aina Mallol.

En el pròleg, també fet a dues mans, hi trobarem al periodista casteller Pep Ribes, i a Daniel García Peris, Emprenedor a internet i Impulsor de la Penedesfera. Tots dos fan una introducció al llibre, desde la doble vessant del món casteller, i del món bloguer.

A què destinarem les aportacions

A sufragar una part de les despeses de la edició i impressió dels primers 500 llibres.

Sobre les recompenses

Hi ha 8 tipus de recompenses, totes orientades a que puguis adquirir en exclusiva el llibre, abans que ningú. Selecciona la que més s’adapti a l’aportació que vulguis realitzar. Gràcies!

Calendari previst

El projecte per aconseguir els 1.500 euros, comença el divendres 10 de març, i finalitzarà el 29 de març, amb possibilitat de prorrogar algun dia més si fos necessari.

La presentació en públic del llibre està prevista pel 18 d’abril, a les 20h., al local social dels Xicots de Vilafranca, Cal Noi-Noi. Per fer les aportacions cal accedir a Verkami o directament al link http://vkm.is/unxicotdevilafranca

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,


Tornar a: Verkami per la publicació del llibre d’un blog de la Penedesfera: “35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca”