Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Més d’un any sense Funi en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
abril 10, 2017

Més d’un any sense Funi

Categoria: Catalunya,Gelida,Penedès,Turisme

Més d'un any amb el Funi aturat #Funicular #Gelida #Penedès

Ara fa un any, un mes i un dia -com si es tractés d’una condemna- el Funicular de Gelida va deixar de funcionar. Curiosament, o no, l’avaria arribava només quinze dies després que s’inaugurés el Centre d’Interpretació del Funicular, per segona vegada. Mentrestant seguim a l’espera que l’Ajuntament es decideixi a liderar la reivindicació per la seva tornada. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA.

El 3 de Vuit 7-4-17: Més d'un any sense Funi by Daniel García Peris on Scribd

Fa uns dies vaig recuperar d’un VHS una notícia de Gelida Televisió sobre el desè aniversari de la maqueta del Funicular de Gelida amb el seu autor, Jaume Casanovas. Emesa l’any 2003. A continuació podeu veure el vídeo. Malauradament Gelida Televisió segueix ara mateix tant inactiva com la maqueta del Funicular i el mateix Funi.

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Més d’un any sense Funi