Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Festival Internacional Folklòric de Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
agost 28, 2008

Festival Internacional Folklòric de Gelida

Categoria: Catalunya,Gelida,Penedès,Turisme

És un dels actes amb més assistència de públic a la Festa Major de Gelida. També és la darrera activitat del programa però en només dos anys ha passat de sorprendre, per la qualitat dels participants, a consolidar-se en aquesta segona edició.

El Festival Internacional Folklòric de Gelida forma part del Festival Ésdansa, el qual se celebra des de fa 25 anys a les comarques gironines, però que gràcies a la col.laboració de l’entitat dansaire de Gelida, l’Esbart Rocasagna, i l’Ajuntament de Gelida, permet que dos grups participants d’aquest esdeveniment facin la seva actuació a la vila de Gelida. L’any passat van ser un conjunt japonès i un altre de mexicà, els quals van demostrar un bon contrast dansaire i musical. La nit d’aquest any van ser l’Abdalla Bitar de Síria i la companyia An Zhishun de la Xina que van recordar-nos la riquesa cultural del continent asiàtic, i sinó veieu una petita mostra en el vídeo a continuació.

És tot un luxe gaudir d’un espectacle artístic, internacional i gratuït en una població de 6.000 habitants. El seu lloc de celebració ha estat el CEIP Montcau però l’any passat va ser el poliesportiu municipal. Una solució d’emergència per culpa de la pluja. Havent-hi un protector pel nou parquet, trobo que el pavelló és un espai més adient per la categoria i la dimensió de l’esdeveniment. Aquest any es va fer ple amb espectadors a peu dret al pati de l’escola. El poliesportiu es una instal.lació polivalent que no es fa servir en cap moment durant la Festa Major, es pot amortitzar més i elimina de passada la pitjor variable de qualsevol organitzador: la pluja.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Festival Internacional Folklòric de Gelida