Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Negar la identitat en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
juny 02, 2017

Negar la identitat

Categoria: Catalunya,Gelida,Penedès

#Senyera al #castell #Barcelona #Catalunya

Un dels símbols més importants que té una nació és la seva bandera. Un dels espais més emblemàtics per qualsevol poble és el seu castell. La senyera que el President Lluís Companys va col·locar solemnement el 1936 al Castell de Montjuïc com a símbol de desmilitarització del castell i de restitució a la ciutadania, va ser restituida al 2011. Ara bé, a Gelida, malgrat haver-se aprovat fa més de dos anys pel Ple, haver-se estudiat la seva instal·lació exacte, segueix sense tenir la senyera al Castell. El govern de PSC-ICV, mitjançant el regidor de cultura fent de portaveu en aquest assumpte, segueix dilatant el tema impedint que la gent de Gelida pugui veure una senyera al seu Castell, com si gaudeixen els veïns més propers amb aquesta fortificació al terme, com Subirats o Cervelló, sense anar més lluny. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA. També podeu veure a continuació el moment del darrer Ple municipal (2:28:25) on es demanava no continuar més en aquesta situació.

El 3 de Vuit 2-6-17: Negar la identitat by Daniel García Peris on Scribd

Senyera dalt del #Castell de #Cervelló #BaixLlobregat
Senyera i història #ig #igers #igerspenedes #igersbcn #igerscatalonia #instragram #photooftheday #picoftheday #bestoftheday #instadaily #ins

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Negar la identitat