Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Bàsquet Revival a Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 01, 2008

Bàsquet Revival a Gelida

Categoria: Catalunya,Gelida,Penedès,Turisme

Vull acabar la sèrie d’apunts sobre la Festa Major de Gelida aportant una proposta. La celebració d’un partit “retro” de bàsquet cada Festa Major a la Pista-jardí amb els jugadors actuals de Gelida contra un equip convidat diferent cada any, però tal qual com es jugaven els primers partits: espardenyes, pilotes de futbol, cistelles de fusta, etc. Aquest seria un acte que ajudaria a afegir un caràcter més esportiu al programa de festes i podria esdevenir un reclam turístic nou. La idea em va venir al cap seguint el debat obert al grup Gelida a Facebook sobre com millorar la Festa Major?

Primer equip del Bàsquet Gelida al 1941 (Font: Pàgina web del C.E. Gelida)

Seria una activitat original, sense costos i participativa, tot aprofitant la tradició del Bàsquet Gelida, des del 1941, i l’emplaçament privilegiat de la Pista-jardí de l’Unió del Casal Gelidenc, el seu primer escenari de joc. És molt probable que d’aquesta manera cada any tinguéssim cobertura de mitjans de comunicació importants amb minuts de televisió, foto als diaris, etc. difonent Gelida i creant un atractiu més, força divertit i curiós.

Equip infantil del Bàsquet Gelida al 1971 a la Pista del Casal (Font: Pàgina web del C.E. Gelida)

Per portar-la a terme evidentment caldria que el Club Esportiu Gelida i l’UCG s’engresquin, així com el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Gelida hi col.laborès. Des d’aquí llenço la proposta i ja ofereixo per endavant la meva col.laboració.

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: Bàsquet Revival a Gelida