Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
octubre 30, 2017

Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú

Categoria: Penedès,Web 2.0

188 - Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú

Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú és el blog protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col·laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

El Josep Ferrer és el President de la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú, una entitat amb un dels blogs més antics de la Penedesfera. Són ja dotze els anys que metòdicament informa per aquest canal de les activitats de la societat. Disposen d’un local social obert a la vila, i a tot tipus de col·leccionisme, amb uns joves participants actius del Carnaval de Vilanova. Una de les particularitats de les seves entrades és que estan publicades en tres idiomes: català, castellà i anglès. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú