Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Turisme virtual per Catalunya en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 08, 2008

Turisme virtual per Catalunya

Categoria: Catalunya,Turisme

Ja és possible passejar virtualment per indrets turístics catalans gràcies a la Fundació puntCat i l’aplicació Photosynth. Després de dos anys en període beta fa unes setmanes es va obrir al públic aquesta tecnologia que agrega fotografies per tal de construir espais virtuals tridimensionals. La Fundació puntCat ha participat en la posada en marxa creant un bon grapat d’escenaris. El seu funcionament però va tenir la seva presentació al gran públic en un capítol recent de la sèrie de televisió CSI.

Photosynth és un programa de Microsoft Live Labs i la University of Washington que posa a l’abast de tothom no només visitar digitalment qualsevol espai reconstruït, sinó també crear-ho un mateix. He estat als primers escenaris creats per la Fundació puntCat i el resultat és espectacular. Malgrat tot he trobat a faltar alguns d’importants i la mostra no és representativa del territori, per exemple no hi ha cap del Penedès. Això no és cap problema doncs gràcies a la col.laboració dels usuaris és previsible que es vagi omplint. L’aplicació et dona 20 Gb d’espai per a les teves fotos, les quals han de tenir alguna àrea comuna per quedar bé, de la resta s’ocupa el programa. Si heu instal.lat el complement per a windows podreu visitar a continuació la façana de la Seu de Mallorca.

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Turisme virtual per Catalunya