Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Llistat de causes catalanes al Facebook en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 11, 2008

Llistat de causes catalanes al Facebook

Categoria: Actualitat,Catalunya,Web 2.0

Avui, la Diada de l’11 de setembre, és una bona data per obrir aquest llistat de causes catalanes al Facebook. La causa FACEBOOK EN CATALÀ! va néixer per donar suport a la traducció catalana de l’aplicació. Es va aconseguir fa uns mesos. Llavors el número d’adherits era 7.695. Malgrat complir l’objectiu la campanya ha seguit augmentat fins a superar els 10.000! Ara mateix som 12.755 i segueix… Com a creador de la mateixa he rebut bastants missatges demanant vehicular aquest moviment cap a causes determinades. Crec però que la millor opció és donar la informació per a que cadascú pugui triar lliurement les causes per adherir-se, a més a més que no he trobat un recull similar enlloc. Per això prenc l’iniciativa d’aquest apunt amb la llista de causes que tenen algun tipus de vincle amb Catalunya, Països Catalans, llengua catalana, cultura, política, etc. és a dir, que poden ser d’interès a un facebookaire amb el perfil de l’adherit a la causa origen de tot plegat. Hi han llistats només les iniciatives al Facebook dins l’aplicació causes, molt més indicades per aquests tipus d’accions que no pas els grups d’interessos i afinitats.

FACEBOOK EN CATALÀ!

Per tal de augmentar el llistat podeu deixar l’adreça de la causa que trobeu a faltar en un comentari en aquest apunt i l’afegiré. A cada causa hi figura el títol i la descripció exacta que tenen al Facebook.

    Animals


    Arts i Cultura


    Educació


    Mediambient


    Salut


    Serveis a les persones


    Internacional


    Campanyes Polítiques


    Drets Humans


    Religió


Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Llistat de causes catalanes al Facebook