Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Taller de blocs i web 2.0 per a empresaris amb l’ADEG en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 12, 2008

Taller de blocs i web 2.0 per a empresaris amb l’ADEG

Categoria: FontBarbuda,Penedès,Web 2.0

Com a resultat de la proposta de taller de blocs que vaig fer i la col.laboració de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès – Baix Penedès – Garraf (ADEG) a les Jornades de la Penedesfera properament donaré una sèrie de tallers sobre blocs i web 2.0 a la seu de Vilafranca del Penedès. Crec que seran força interessants doncs ajudaran a donar contingut, des de la perspectiva empresarial, a les oportunitats que ofereix la xarxa per crear rellevància a les organitzacions i als emprenedors.

Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès – Baix Penedès – Garraf (ADEG)Són tres seminaris dirigits a acostar el fenomen blocaire i la presència activa de les empreses i els professionals a la xarxa, amb l’objectiu de tenir una aplicació pràctica a cada cas mitjançant un aprenentatge gradual. La programació de formació de l’ADEG és oberta a socis i no socis de l’associació aplegant fins a 1.800 alumnes el proper semestre. A continuació teniu els cursos amb l’enllaç a la web de l’ADEG per conèixer el programa i apuntar-s’hi.

  1. TALLER DE BLOCS: INTRODUCCIÓ AL WEB 2.0

  2. TALLER DE BLOCS: BLOCS I EMPRESA

  3. TALLER DE BLOCS: LES XARXES SOCIALS A INTERNET I L’EMPRESA

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Taller de blocs i web 2.0 per a empresaris amb l’ADEG