Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar FC Barça, please? i els esports a TV3 en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 16, 2008

FC Barça, please? i els esports a TV3

Categoria: Actualitat,Catalunya,Turisme

Ahir apareixia la notícia d’una campanya per donar nom a una nova estació del metro de Barcelona com l’estadi del Barça, el Camp Nou. Jo no li trobo cap problema, he viscut al barri la major part de la meva vida i té més sentit dir-li com el Nou Camp –allà molts l’anomenem així– que no pas posar-li el previst Campus Sud. El que m’ha sobtat és que sigui TV3 i no l’interessat, el club, qui hagi engegat la campanya.

Campanya de TV3 Per què som com tuAra que es compleixen els 25 anys de TV3 recordo els inicis de la informació esportiva a la televisió catalana. Penso que va representar tot un salt endavant pel que fa al rigor, qualitat i varietat. L’espai diari Tot l’esport i les notícies del cap de setmana tocaven tota l’oferta reflexant la pluralitat de la pràctica esportiva a Catalunya. Evidentment el futbol i el Barça se’n portaven molts minuts però no arribaven a l’obsessió actual. De dilluns a divendres pràcticament la secció d’esports del Telenotícies està monopolitzada pel Barça i quan no, en parlen de l’Espanyol i tota la resta de categories, fins a la tercera divisió al TN Comarques. Això era una cosa impensable fa uns anys. La resta d’esports només tenen presència anecdòtica o perquè hi ha alguna secció del Barça implicada. Deuen pensar que si algú s’interessa per esports “minoritaris” com bàsquet, handbol, hoquei, etc. ja tenen internet i que als informatius s’ha de donar el que demana l’audiència contravenint el sentit de la pluralitat informativa d’un servei públic. La Fórmula 1 deu tenir molts practicants a Catalunya, que se li fa aquest tracte preferencial. No parlem del que deuen pensar els responsables i aficionats de la resta de clubs catalans que no porten la publicitat de TV3 a la samarreta com fan Barça i Espanyol…

Consultant el mapa per anar al Nou Camp

El darrer capítol és la campanya “Pròxima estació: Camp Nou”. Un cop degenerat el Gol a Gol a una tertúlia ara el programa Hat Trick Barça fa una volta més per ser present al mitjans. Si el Barça no genera prou notícies, creem-les nosaltres devien pensar en iniciar-la. Val a dir que estic d’acord amb el nom de Camp Nou per a la nova estació de la Línia 9, ara bé no cal haver d’esperar a construir un metro nou per indicar com arribar a l’estadi des de la sortida. A la de Collblanc en pots veure constantment turistes, guia en mà, preguntant com arribar-hi. Jo n’he respost molts a la pregunta: FC Barça, please? Només cal una senyalització mínimament correcta, ara inexistent un cop surts de la parada.

Consultant a la noia del McDonald's per anar al Nou Camp

Technorati Tags: , , , , , , , , ,


Tornar a: FC Barça, please? i els esports a TV3