Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Blog del Món Laboral i Biblioteques de Sant Pere de Ribes en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 07, 2018

Blog del Món Laboral i Biblioteques de Sant Pere de Ribes

Categoria: Penedès,Web 2.0

199 - Blog del Món Laboral i Biblioteques de Sant Pere de Ribes

Blog del Món Laboral i Biblioteques de Sant Pere de Ribes són els blogs protagonistes de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col·laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

La Maria Milà, Tècnica d’Ocupació i Desenvolupament Social del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, i la Laia Bertran, Directora de la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes són les responsables del Blog del Món Laboral, fruit de la cooperació entre serveis municipals ribetans. Una producció de coneixement que també s’adreça a la població infantil i a l’altra biblioteca del municipi també amb blog propi. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Blog del Món Laboral i Biblioteques de Sant Pere de Ribes