Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Cursos de blocs i web 2.0 per a tothom a Gelida en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 19, 2008

Cursos de blocs i web 2.0 per a tothom a Gelida

Categoria: FontBarbuda,Gelida,Penedès,Web 2.0

Com a resultat de la proposta de taller de blocs que vaig fer i el suport de l’Ajuntament de Gelida a les Jornades de la Penedesfera properament donaré una sèrie de cursos sobre blocs i web 2.0 a Gelida, serà al CIC, Centre d’Iniciatives Culturals. Crec que és una bona oportunitat per a qui vol introduir-se i aprofundir d’una manera decidida en quines són les eines lliures d’expressió i de col.laboració que hi han a la xarxa, i així assolir una veu pròpia a internet.

Ajuntament de GelidaSón tres seminaris dirigits a qualsevol persona que, independentment dels seus coneixements informàtics, vol acostar-se al fenomen blocaire i tenir l’objectiu de ser un usuari actiu amb una aplicació pràctica als seus interessos i aficions, mitjançant un aprenentatge gradual. La programació de cursos del CIC és oberta a tothom i haig d’agrair que des de la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Gelida hagin acceptat incorporar aquest tipus de tallers per tal de potenciar l’accés de la ciutadania a la societat de l’informació i del coneixement. En aquest arxiu que es descarrega de la web de l’Ajuntament teniu la programació dels cursos. La primera fase comença el 6 d’octubre. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon del CIC 93 779 22 15 o consultar a l’e-mail cic.gelida@diba.cat.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: Cursos de blocs i web 2.0 per a tothom a Gelida