Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar Empresonar-se en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
maig 04, 2018

Empresonar-se

Categoria: Catalunya,Gelida,Penedès

Camí del Tram 11 per fer la cadena humana a #Montserrat @FaranelCim de #Collbató al #CavallBernat per la #llibertat dels presos i el retorn dels exiliats @cridallibertat #LlibertatPresosPolítics #SonNoViolents

El 20 d’abril de 2013 es va presentar l’assemblea territorial de l’ANC a Gelida. Les circumstàncies en l’inici eren força diferents a les actuals. Totes les col·laboracions que hi han hagut amb l’entitat són encomiables però voldria destacar, sobretot per viure-les de primera mà, el balanç molt positiu de les iniciatives engegades a Gelida en aquest temps. Ara bé, sens dubte és la participació individual la que suma a fer gran el moviment. La darrera experiència va ser amb “Faran el CIM!”, la cadena humana a Montserrat des de Collbató al Cavall Bernat, amb sentiments contradictoris mentre ens passàvem les fotos dels presos polítics i els exiliats. Emocionats per assolir un nou repte però tristos per haver d’estar a la muntanya reivindicant-nos. És per tot això que he decidit empresonar-me el proper dilluns al vespre a la Plaça de la Vila de Vilafranca. Aquest és l’article que el 3 de vuit m’ha publicat al respecte. L’escrit també ha estat publicat al meu blog al diari ARA.

El 3 de Vuit 4-5-18: Empresonar-se by Daniel García Peris on Scribd

Actualització del 9-5-18: A continuació teniu una fotografia i un vídeo transmès en directe mitjançant Facebook Live d’aquest empresonament solidari quan els Músics per la Llibertat de l’Alt Penedès toquen “El Cant dels Ocells”, com cada nit, i els Castellers de Vilafranca carreguen pilars per la llibertat dels presos polítics.

Articles publicats a el 3 de vuit:

Technorati Tags: , , , , , , , ,


Tornar a: Empresonar-se