Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar La Penedesfera a la PodCamp Barcelona en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 21, 2008

La Penedesfera a la PodCamp Barcelona

Categoria: Catalunya,Espanya,Penedès,Web 2.0

L’experiència de la Penedesfera serà present el proper dissabte dins la primera PodCamp Barcelona que es celebra a El Masnou del 26 al 28 de setembre. Un servidor parlarà de la Penedesfera com a comunitat de blocaires d’àmbit geogràfic que no correspon a cap unitat administrativa política i els efectes sobre la cohesió del territori i la seva societat des de la xarxa.

Penedesfera

PodCamp Barcelona, la primera PodCamp a la Península Ibèrica, és una UnConference a l’estil d’una BarCamp dirigida als entusiastes i professionals de la new media, inclosos els bloggers, podcasters, YouTubers, membres de les xarxes socials i qualsevol persona que tingui curiositat per aquest tema. La primera PodCamp va tenir lloc del 8 al 10 de setembre de 2006 a Boston, Massachusetts. Des de llavors se celebren PodCamps a tot el món. L’organització d’aquesta PodCamp és mèrit d’Ana Fernandez Mora i Chris Pinchen.

PodCamp Barcelona - El Masnou - Sept 26-28, 2008

L’esdeveniment estarà ple de xerrades sobre projectes interessants d’arreu del món i també intervindran més blocaires penedesfèrics. La Gemma Urgell parlarà de Debatdevi, debat entorn al món del vi, i el Ricard Espelt de Copons 2.0, un projecte de comunicació web de l’Ajuntament de Copons. L’entrada és gratuïta, només cal fer l’inscripció aquí per participar-hi, i promet ser molt interessant així que convido a tothom a venir.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tornar a: La Penedesfera a la PodCamp Barcelona