Què és això? Amb aquesta pàgina pots utilitzar els enllaços cap a la Web Social per guardar M’apunto al twitxr en un lloc social de favorits, o bé utilitzar el formulari E-mail per enviar un enllaç per e-mail.

Web Social

E-mail

E-mail It
setembre 23, 2008

M’apunto al twitxr

Categoria: Bloc,Web 2.0

Des de fa un parell de setmanes venia experimentant amb twitxr, una aplicació de photoblogging que permet enviar fotografies des del telèfon mòbil. A l’igual que el twitter és una eina de microblogging, per explicar que estàs fent en 140 caràcters, aquesta eina ho permet afegint una foto geolocalitzada. Per a mi és perfecte doncs m’agrada fotografiar situacions curioses que em trobo durant el dia, però no tenen l’entitat suficient per fer un àlbum complet i compartir-ho a la xarxa. Amb el temps acaben arraconades a l’ordinador. Ara, un cop fetes, immediatament les puc pujar a la meva pàgina de twitxr, la qual ho notifica pel twitter i al mateix temps la comparteix al meu flickr i a un àlbum del perfil del facebook. També es poden veure reduïdes a la barra lateral del bloc.

Tothom vol bloggers

Aquesta foto va ser una de les primeres que vaig enviar. Acostumen a ser si fa no fa una al dia, Twitxr és un producte de Fon Labs, propietat de l’emprenedor hispano-argentí Martín Varsavsky, i es pronuncia “tuitxer”. Una les persones més actives a twitxr, a la qual segueixo i em segueix, és el President del Parlament Ernest Benach.

Technorati Tags: , , , , , ,


Tornar a: M’apunto al twitxr